GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

BOLDFEST.IS – New Media Art Festival cu EXPO/Talks/Masterclass

06 -07 noiembrie 2021,  

ARTCOR Chisinau, online &offline.

În perioada 06 – 07 noiembrie va avea loc BOLD Fest – primul eveniment HYBRID de Artă Digitală Imersivă, New Media Art și Creativitate în Marketing din Moldova.

Activități ONLINE si OFFLINE.

În cele 2 zile de festival, organizatorii își propun să combine cunoștințele și experiența celor mai renumiți experți din domeniul New Media Art din toată lumea și să invite comunitatea creativă să contribuie la expoziția evenimentului.

Despre ce sunt instalțiile imersive, New Media Art, cum aceste instrumente se folosesc pentru a ridica o afacere la un nou nivel, cum se creează un nou aspect al marketingului și cum ceva deja cunoscut se transformă în creații moderne… totul vom afla în prima zi, de la 6 speakeri de talie mondială printer care și doi germani precum ar fi Marko Pfann și Andreas Lutz.

Marko Pfann

A lucrat la brandingul a peste 60 de posturi TV din întreaga lume. Știe ce înseamnă un pitching de succes, câștigând proiecte cu bugete de 6 și 7 cifre, ca om de creație și deținător de studio de producție. Lucrările lui Marko au fost desemnate cu peste 20 de premii. Astăzi, antrenează și ajută studiouri de creație de top din Europa și SUA în materie de poziționare, vânzare și marketing pentru a-i ajuta să câștige clienți de vis pentru studiile sale de caz. De asemenea, ține cursuri la prestigiosul RMIT din Melbourne și legendarul FilmAK din Ludwigsburg, Germania.

Andreas Lutz

Artist, muzician și creator de instalații audio-vizuale. În proiectele sale, artistul creează peisaje sonore experimentale, în care explorează relația din umanitate și tehnică. Lucrările lui Andreas au fost expuse la Pavilionul Antarctic în timpul Bienalei de la Veneția, ediția 57 (Italia), Centrul de Artă Națională din Tokyo (Japonia), HeK Basel (Elveția), Stereolux Scopitone în Nantes (Franța) și Festivalul Semibrave din Braga (Portugalia). A avut apariții la transmediale / CTM Vorspiel în Berlin, SuperDeluxe Tokyo și Festival de la Imágen din Manizales (Columbia) și a câștigat Premiul de Excelență în cadrul ediției 19 a Festivalului din Japonia pentru Media și Arte.

Detalii despre eveniment găsiți la: https://boldfest.is/?fbclid=IwAR29XD4A9f2FY-Yb30I83w6AI_Lj-i_5o9Lc_CMdc6-UmyBavVlBwhaqv14