GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Workshop on Poster Design

Workshop on Poster Design,

susținut de Simon Roth (Serve & Volley)

14, 16, 18 septembrie 2020

Invităm studenții de la instituțiile de arte și designerii grafici din Republica Moldova să participe online la un atelier de design de afișe în cadrul proiectului Graphkiosk, dedicat Zilelor de Design Grafic.

Toți cei interesați se pot înregistra până la data de 11 septembrie la acest link:
https://forms.gle/JoADXAAgGv7c4cXg6

Tema atelierului: Ce avem nevoie și ce ne dorim.
În cadrul acestui atelier de afișe vom exersa cele mai importante și esențiale strategii de design pentru un afiş semnificativ. Vom învăța să reducem conținutul, vom căuta în esența vizuală a informațiilor și vom încerca să ne dăm seama cum să obținem ideile noastre într-un format mărginit de afiş.
Totul constă în a fi receptiv și, în același timp, în a te concentra numai pe conținutul relevant.

Simon Roth a studiat designul de comunicare la Universitatea de Arte și Design din Karlsruhe. În 2019 a fondat împreună cu Klaus Neuburg studioul de design Serve and Volley. La Serve and Volley activitatea sa se concentrează pe designul cărților, afişelor și pe dezvoltarea proiectelor de design analog și digital, în special în domeniile: Arte, Societate, Educație și Cultură. În afară de aceasta, Simon Roth este director de artă și membru al consiliului de administrație în cadrul organizaţiei media “Froh!”. Din 2018 predă designul conceptual la Bergische Universität Wuppertal. Este, de asemenea, membru al spațiului expozițional Strizzi din Köln.

Mai multe informații:

http://rothsimon.de/
https://serveandvolley.studio/
https://www.instagram.com/serveandvolley.studio/

Acest eveniment face parte din programul Graphkiosk, un proiect inițiat de Centrul Industriilor Creative în colaborare cu Centrul Cultural German Akzente/ Goethe-Zentrum Chișinău și AA+, cu sprijinul financiar al Institutului Goethe din București.