GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

AV Performance: Binary Supremacy

Cu prilejul inaugurării Goethe-Zentrum la Chişinău vă invităm cu drag la un performance audio-vizual „Binary Supremacy” de Andreas Lutz.

Binary Supremacy e o continuare a albumului „Zwölftonform” din 2016 prin intermediul căruia autorul investighează sunetele abstracte şi vizualizarea acestora, astfel încă dinamica imaginii evoluează spre un peisaj concret, ritmic şi narativ.

Andreas Lutz (Freiburg / Germania) e un artist şi muzician de muzică experimentală stabilit la Berlin. Lucrările lui au fost expuse printre altele la Pavilionul Antarctic în timpul Bienalei de la Veneţia, ediţia 57 (Italia), Centrul de Artă Naţională din Tokyo (Japonia), HeK Basel (Elveţia), Stereolux Scopitone în Nantes (Franţa) şi Festivalul Semibrave din Braga (Portugalia). De asemenea a avut apariţii la transmediale / CTM Vorspiel în Berlin, SuperDeluxe Tokyo şi Festival de la Imágen din Manizales (Columbia), şi a câştigat Premiul de Excelenţă în cadrul ediţiei 19 a Festivalului din Japonia pentru Media şi Arte.
http://andreaslutz.com/

Eveniment organizat de Centrul Cultural German Akzente în parteneriat cu Artcor, susţinut de Goethe-Institut Bucureşti.

Intrare liberă!