GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Germania mai aproape de tine

Goethe – Zentrum este partenerul tău calificat și acreditat pe plan internațional, care deține leadership-ul în materie de predare și învățare a limbii germane în Republica Moldova. Garantăm învățare eficientă, rezultate remarcabile în timp util, condiții excelente de învățare și cadre didactice extrem de calificate, dar și sprijin, consiliere și ghidare pentru o însușire optimă a limbii germane.

Cursurile noastre de limbă germană corespund Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi, iar în procesul de predare se utilizează cele mai moderne metode didactice și interactive.

Studying German online. Friendly female teacher giving foreign language lesson online, using laptop, explaining grammar to remote pupils. Confident young tutor talking to students on web

Cursurile noastre

Do you speak German question (in German) written on notebook page with pen. Learning languages concept.

CURSURI STANDARD PENTRU ADULȚI

Cursurile standard de limbă germană sunt gândite pentru adulții (17+) care doresc să o învețe intensiv, eficient și calitativ. În cazul în care aveți deja cunoștințe de limbă germană, este indicată o testare individuală a cunoștințelor pentru o încadrare la nivelul de limbă corespunzător.
Happy diverse multiethnic kids junior school students group giving high five together in classroom. Excited children celebrating achievements, teamwork, diversity and friendship with highfive concept.

GERMANA PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

Goethe – Zentrum oferă cursuri de limbă germană atât pentru copii (7 – 12 ani) cât și pentru adolescenți (13 – 14 și 15 – 16 ani), cu conținuturi adaptate în funcție de vârstă și nivelul de cunoștințe.


Closeup stethoscope in coats pocket, doctor holding book with stethoscope in coats pocket on white background.

CURSURI SPECIALIZATE PENTRU ADULȚI

În dependență de solicitările și doleanțele clienților, Goethe – Zentrum Chișinău poate elabora cursuri speciale și/sau specializate de limbă germană pentru un anumit grup-țintă de persoane sau pentru companii și firme.


Calitate și profesionalism

Depunem maxim efort pentru ca tu să ai o vorbire fluentă și cunoștințe necesare despre cultura germană. Vei fi instruit pas cu pas de către profesorii Goethe – Zentrum.

Rezultate eficiente

Garantăm rezultate eficiente în procesul de învățare prin aportul unor cadre didactice profesional calificate, utilizarea celor mai moderne metode de predare, sprijin și consiliere intense precum și implementarea unui sistem de cursuri pe niveluri, valabil pe plan mondial.

Varietate

Goethe – Zentrum organizează un program cultural variat și captivant – lecturi publice, proiecții de film, expoziții, evenimente muzicale, dezbateri pe teme actuale, ateliere și seminare, etc.

Oferta noastră

Small group of teenagers (11-15) jumping from steps outdoors, cheering, portrait

Cursuri de vară pentru copii și adolescenți

Investește în viitorul copilului tău și găsește-i o ocupație utilă și plăcută în vacanța de vară! Datorită cursurilor de vară de limbă germană, copilul tău va petrece timpul liber interesant, va învăța și exersa limba germană prin jocuri educative și activități distractive.

- 42 unități didactice a câte 45 min.
- 2 unități didactice per ședință
- 7 săptămâni (cu posibilitatea de prelungire)
- Număr minim de cursanți pentru demararea cursului: 6 persoane
- Număr maxim de cursanți în grupă: 16 persoane
- Materiale didactice: manual în original & materiale de studiu incluse în preț
- Plasarea la nivel: prin test în scris și oral / ev. interviu la telefon (15 min.)
- Certificat în baza testului final
- Preț/modul: 3200,- MDL (intern) / 3900,- MDL (extern)
Meeting of young creative start-upers discussing new ideas for grand working project

Cursuri matinale de limbă germană pentru toți

Dacă ești student sau freelancer sau dacă ai un program de lucru flexibil, optează atunci pentru cursurile de limbă germană organizate dimineața. Pentru aceste cursuri avem și prețuri promoționale!

- 42 unități didactice a câte 45 min.
- 2 unități didactice per ședință
- 10 săptămâni (cu posibilitatea de prelungire)
- Număr minim de cursanți pentru demararea cursului: 6 persoane
- Număr maxim de cursanți în grupă: 16 persoane
- Materiale didactice: manual în original & materiale de studiu incluse în preț
- Plasarea la nivel: prin test în scris și oral / ev. interviu la telefon (15 min.)
- Certificat în baza testului final
- Preț/modul: 4000,- MDL
- Orar: Luni, miercuri, vineri 09:00 – 11:15.
photo_2023-03-24 16.27.59 (1) (1)

Tabără de vară pentru copii

Copilul tău ce face vara aceasta? Îți dorești o ocupație utilă și plăcută pentru el? Atunci alege tabăra noastră de zi - pentru a învăța limba germană, pentru socializare și interacțiune, dar și pentru a petrece timpul util!

- Nivel de limba germană: începător sau mediu
- Vârsta: 8-10 și 11-13 ani
- Durata: I grupă, luni-vineri: 09:00-13:00 și II grupă, luni-vineri: 14:00-18:00
- Perioada: vara anului 2024
- Preț: 3900 lei
- Activități: învățarea și exersarea limbii germane prin joc, cântec, teatru, creativitate și activități distractive.


curs de pregatire pt examenul goethe

Curs de pregătire pentru examenul Goethe - Zertifikat B2

Cursul de pregătire pentru examenul internațional Goethe B2 vă familiarizează cu formatul examenului și vă testează cunoștințele de limbă germană.

- 30 unități didactice a câte 45 min.
- 3 unități didactice per ședință
- Număr minim de cursanți pentru demararea cursului: 6 persoane
- Număr maxim de cursanți în grupă: 12 persoane
- Materiale didactice: materiale de studiu incluse în preț
- Plasarea la nivel: prin test în scris și oral / ev. interviu la telefon (15 min.)
- Preț/curs: 5600,- MDL. *Doar la solicitare.

Înscrierea la curs și testarea cunoștințelor de limbă germană

Înscrierile la cursurile de limbă germană au loc continuu. Fiind foarte solicitate, Vă invităm să urmăriți ofertele noastre, inclusiv cele promoționale, pentru a beneficia de loc la curs. Vârsta de participare la cursurile pentru adulți este de minim 16 ani împliniți, respectiv, 8 ani împliniți pentru cursurile pentru copii. Înscrierea dumneavoastră este valabilă doar dacă a fost efectuată plata pentru cursul de limbă germană solicitat.

Indiferent dacă sunteți începător sau aveți deja cunoștințe medii sau avansate de limbă germană, noi vă vom testa cunoștințele! Ca să ne asigurăm că vă oferim cel mai potrivit curs de limbă germană pentru dumneavoastră. Pentru o evaluare cât mai exactă a nivelului de cunoaștere și ulterior de plasare la cursul corespunzător de limbă germană, vă rugăm să ne contactați!

Letter blocks, a,b,c on table in classroom.  MORE LIKE THIS... in lightboxes below!

Recenziile studenților

Andrei Prohin

Am parcurs toate etapele de învățare a limbii germane, de la A1.1 până la C1.2, împreună cu echipa Goethe - Zentrum Chișinău. Conținuturile și metodele de studiu sunt moderne, accesibile și eficiente, dezvoltând abilitățile practice ale studenților/studentelor. După absolvire, am reușit să traduc în limba germană ghidajul complet prin 18 săli ale muzeului, cuprinzând informații din domeniile geologiei, botanicii, zoologiei, arheologiei, istoriei, etnografiei ș.a.

Scarlet-Andreea Bejenari

Cursurile de germană pe care le-am urmat la Goethe - Zentrum au fost foarte utile și m-au ajutat mult să îmi dezvolt capacitățile in germană ! Metodele interactive și profesorii prietenoși fac o atmosfera plăcută și comodă de învățat. Recomand tuturor !

Olivia Croitoru

Datorită Goethe - Zentrum Chișinău am asimilat cu ușurintă limba germană. Mulțumesc mult profesoarei Elena Manole pentru răbdare, profesionalism și dedicație. Cursurile sunt bine structurate și foarte interesante, cu siguranță cel mai bun Centru pentru învățarea limbii germane. Recomand cu încredere!

Linkuri utile