GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Gunther Rost la Festivalul Internațional „J. S. Bach” din Chișinău

În calitate de partener, Goethe-Zentrum Chișinău vine cu vești emoționante! Gunther Rost cântă live la cea de-a XII-a ediție a  Festivalului Internațional „J.S. Bach”

 

Pregătiți-vă să fiți hipnotizați de talentul captivant al lui Gunther Rost la cea de-a XII-a Ediție a Festivalului Internațional „J.S. Bach”! Un virtuoz renumit și maestru organist, Gunther Rost ne va onora cu prezența sa pe  scena Sălii cu Orgă din Chișinău și va transpune publicul în lumea încântătoare a compozițiilor lui Bach.

 

Cu abilitățile sale muzicale extraordinare și înțelegerea profundă a operelor lui Bach, Gunther Rost va oferi un spectacol de neuitat. Lăsați-vă copleșiți de puterea și frumusețea interpretării sale, în timp ce el evocă melodiile atemporale și armoniile complicate care au făcut din Bach o legendă în lumea muzicii clasice.

 

Fie că sunteți un pasionat devotat al lui Bach sau pur și simplu apreciați muzicalitatea profundă, acesta este un eveniment care nu trebuie ratat. Marcați-vă în calendar și alăturați-vă Festivalului Internațional „J.S. Bach” pentru o seară de muzică transcendentală, savurînd talentul extraordinar al lui Gunther Rost.

 

Urmăriți-ne pentru mai multe actualizări, pentru a putea savura magia lui Bach prin interpretarea excepțională a lui Gunther Rost. Nu ratați șansa de a fi martorii unui adevărat geniu muzical în acțiune!

 

📅 Data: 12.11.2023

⏰ Ora: 18:30

📍 Locație: Sala cu Orgă, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 81

Biletele deja sunt disponibile, așa că nu uitați să le procurați din timp și să vă asigurați un loc la acest eveniment spectaculos. Ne vedem acolo!