GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

HFF München la Festivalul Internațional ClassFest 2023

În calitate de partener al Festivalului Internațional ClassFest 2023, vă invităm să fiți cu un pas mai aproape de ARTĂ! Vă dăm întâlnire în perioada 20 – 24 noiembrie 2023, la ora 18:00, la ARTCOR (str. 31 August 1989, nr. 137).

Germania va fi reprezentată în cadrul Festivalului ClassFest 2023 de Universitatea de Televiziune și Film din München (HFF München).

Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru și Film ClassFest 2023 este un eveniment anual extrem de așteptat, care reunește școli de teatru și film din întreaga lume pentru o demonstrație remarcabilă de talent și creativitate. Reprezintă o mărturie a puterii educației și a colaborării în lumea teatrului și a filmului. Fiind un festival internațional, acesta servește drept platformă pentru artiști aspiranți, studenți și profesioniști pentru a se conecta, colabora și celebra pasiunea lor pentru teatru și film.

Parteneri: Goethe – Zentrum Chișinău, Biroul de Cooperare al Elveției/Guvernul Elveției, Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Ambasada Franței în Republica Moldova, Alianța Franceza din Moldova, /, Institutul Cultural Român Mihai Eminescu la Chişinău, Direcţia Cultură a Primăriei municipiului Chişinău, Centrul industriilor creative ARTCOR, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, OWH Studio.

Parteneri media: TV 8, Jurnal TV, UNIMEDIA, MOLDOVA.ORG, Agenţia de presă INFOTAG, MoldKorr, Privesc.eu, diez.md.