GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Searฤƒ de lecturฤƒ cu INGO SCHULZE

Avem deosebita plฤƒcere de a Vฤƒ invita la ๐‹๐ž๐œ๐ญ๐ฎ๐ซ๐š ๐ฉ๐ฎ๐›๐ฅ๐ข๐œ๐šฬ† ๐ฌฬฆ๐ข ๐ฉ๐ซ๐ž๐ณ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ซ๐ž๐š ๐๐ž ๐œ๐š๐ซ๐ญ๐ž a autorului ๐ˆ๐๐†๐Ž ๐’๐‚๐‡๐”๐‹๐™๐„ din Germania.

Miercuri, 18 octombrie 2023, ora 18:00 la Goethe-Zentrum Chiศ™inฤƒu, str. Sfatul ศšฤƒrii 18 (incinta Teatrului โ€žGinta Latinฤƒโ€).

Moderator: ๐ˆ๐•๐€๐ ๐๐ˆ๐‹๐‚๐‡๐ˆ๐, vicepreศ™edinte al Uniunii Scriitorilor din Moldova.

๐ˆ๐๐“๐‘๐€๐‘๐„ ๐‹๐ˆ๐๐„๐‘๐€ฬ† (รฎn limita locurilor disponibile, cu rezervare รฎn prealabil).

Eveniment bilingv: romรขnฤƒ & germanฤƒ.

Eveniment organizat de Goethe โ€“ Zentrum Chiศ™inฤƒu รฎn parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova ศ™i cu suportul Institutului Goethe din Romรขnia.

๐ˆ๐ง๐ ๐จ ๐’๐œ๐ก๐ฎ๐ฅ๐ณ๐ž este un apreciat autor german, nฤƒscut รฎn anul 1962, la Dresda, รฎn Germania de Est. A studiat Filologia Clasicฤƒ la Jena, dupฤƒ care a lucrat ca dramaturg ศ™i ca ziarist.

๐ˆ๐ง๐ ๐จ ๐’๐œ๐ก๐ฎ๐ฅ๐ณ๐ž este cunoscut pentru lucrฤƒrile sale pฤƒtrunzฤƒtoare ศ™i aclamate de critici, caracterizate de o รฎnศ›elegere profundฤƒ a transformฤƒrilor sociale ศ™i politice, รฎn special รฎn contextul reunificฤƒrii Germaniei.