GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

GOETHE-ZERTIFIKAT A1

Goethe-Zertifikat A1: Start in Deutsch 1 este un examen la limba germană pentru adulți (16+ ani), care corespunde nivelului A1 al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi și presupune acumularea unui număr de 120 – 150 unități didactice la limba germană.

Examenul certifică cunoștințe elementare de limbă germană care exprimă într-un mod foarte simplu nevoi specifice cotidiene, cum ar fi să te prezinți, să mănânci și să bei, să faci cumpărături, să trăiești, dar și utilizarea unor structuri gramaticale foarte simple. Examenul are un format standard cu o durată de 80 minute și constă din patru părți: citirea, ascultarea, exprimarea în scris și exprimarea orală. Examenul și evaluarea candidaților se desfășoară în acelaș mod peste tot în lume.

Ca regulă deținerea Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 facilitează obținerea unui job în calitate de Au-Pair Mädchen în Germania, Austria sau Elveția, a vizei necesare pentru reîntregirea familiei și reprezintă o dovadă de studiere a limbii germane fiind un document oficial, recunoscut la nivel internațional.

Vă rugăm insistent să vă familiarizați cu regulamentul și condițiile de desfășurare ale examenului Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1:

>> Regulamentul examenelor

>> Condiții de desfășurare

>> Ghid orientativ cu privire la obiectivele de examen, descrierea testului

>> Exersați online

Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 este un examen la limba germană pentru copii și adolescenți (10 – 16 ani) care corespunde nivelului A1 al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi presupunând acumularea unui număr de 120 – 150 unități didactice la limba germană. Examenul are un format standard cu o durată de 75 minute și constă din patru părți: citirea, ascultarea, exprimarea în scris și exprimarea orală. Examenul și evaluarea candidaților se desfășoară în acelaș mod peste tot în lume.

Vă rugăm insistent să vă familiarizați cu regulamentul și condițiile de desfășurare ale examenului Goethe-Zertifikat A1: Fit Deutsch 1:

>> Regulamentul examenelor

>> Condiții de desfășurare

>> Ghid orientativ cu privire la obiectivele de examen, descrierea testului

>> Exersați online