GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Graphkiosk – Zilele Designului Grafic

Centrul Cultural German Akzente / Goethe-Zentrum Chisinau în colaborare cu Centrul Industriilor Creative Artcor și AA+ invită studenții de la instituțiile de arte și designerii grafici din Republica Moldova să participe on-line în perioada august–septembrie în cadrul proiectului Graphkiosk, dedicat Zilelor de Design Grafic.

Kiosk-ul va avea invitați experții din domeniul design-ului grafic din Germania, care vor ține două workshop-uri și două lecții publice, la teme ce îmbină formele clasice de comunicare vizuală – litera și afișul, cu forme digitale, precum website-ul și design-ul interactiv.

Pe lângă evenimentele on-line se va ține și o expoziție off-line, în cadrul căreia vor fi expuse rezultatele workshop-urilor din perioada Graphkiosk și cele de la rezidențele artistice digitale CoLaboratory.

Graphkiosk-ul va începe pe data de 3 august 2020, cu un workshop de litere, susținut de lettering artistul german — Otto Baum. Toți cei interesați se pot înregistra aici până la 30 iulie pentru a-și rezerva un loc în cadrul evenimentului.
Evenimentul va continua cu lecții publice oferite de cei mai actuali experți în domeniu de design.

Programul integral îl găsiți aici

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina Instagram:

https://www.instagram.com/graphkiosk/