GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Public Lesson on Interactive Design

Centrul Industriilor Creative Artcor în colaborare cu akzente.md/Goethe Zentrum Chisinau și AA+ invită studenții de la instituțiile de arte și designerii grafici din Republica Moldova să participe online în perioada august–septembrie în cadrul proiectului Graphkiosk, dedicat Zilelor de Design Grafic.
Acest proiect a fost posibil cu suportul financiar Goethe-Institut Bucuresti.

Pentru a avea acces în Live Call și adresa întrebări la finele lecției, înregistrați-vă aici: https://forms.gle/K6JxsiCyFtoK2GPv5
Limba de comunicare pe durata lecției: engleză

Lecție publică pe interactive web, susținută de studioul Serve & Volley

Această lecție se va desfășura în jurul traversării granițelor media, ale diverselor disciplini și culturi, ceea ce rezultă în lucrări create la intersecția design-ului grafic clasic, new media și contexte sociale.

Serve & Volley reprezintă un studiou de design grafic și interactiv din Köln, fondat în 2009 de Klaus Neuburg și Simon Roth. Acesta funcționează într-un mod interdisciplinar și transmedial, în special în domeniile cultură, educație și societate.
Pe lângă activitatea de bază a studioului, Klaus Neuburg și Simon Roth dezvoltă împreună cu Asociația Froh! workshop-uri internaționale și proiecte media. Cu această ocazie, Klaus Neuburg a vizitat Chișinăul pentru a inaugura prima ediție a publicației NOUA.

https://www.instagram.com/serveandvolley.studio/
https://serveandvolley.studio/

* * *

Detalii despre proiect și programul Graphkiosk le găsiți aici:
https://www.facebook.com/notes/artcor/grafkiosk-zilele-de-design-grafic/3089374894475860/