GI_Zentrum_green_IsoCV2-01

Spectacolul InsulaLava

Spectacolul InsulaLava (creaţie proprie), work in progress

Academia de Teatru şi Film Athanor din Passau, Germania

Regie & Scenografie – Florin Vidamski

Distribuție: Jeanne-Francine Aziamble, Josephine Alina Geck, Jana Franziska Herrmann, Nicole Maria Kampa, Anela Luzi, Judith Esther Speckmeier, Ina Vöhringer, Maximilian William Henry Wills, Paula Lynn Breuer, Henry Morten Oehlert, Stella Katalin Urban.

O lume singuratică, dar întotdeauna în mișcare.

Niște suflete pierdute, separate de Eden.

Un loc plin de dorințe, de necesități arzânde și de obsesii glaciale. Cunoștințe ce dispar în noapte. Dialoguri simple ca cele dintr-un  joc pentru copii. Flăcări arzând liber în vid.

Singurătatea este în ocean.Valurile emoțiilor se sparg în liniște. Insula arată o lume ce-a ajuns la noi maluri.

Marea reprezintă tot ce n-are vreun motiv. Ridicărea și coborârea valurilor sunt simbolurile vieții pulsante și ale subconștientului colectiv. Sisteme închise, conectate la lichidele din corp.

Magma vieții e în mișcare, dar zăbovește. Conexiunea creează vieți și ia vieți. 

Academia de Teatru și Film Athanor este o instituție privată, care a fost fondată în 1995 de către regizorul David Esrig. Obiectivul-cadru al instruirii constă atât în pregătirea actorilor și regizorilor de teatru și film, cât și în dezvoltarea și promovarea artei moderne.

Spectacolul are loc în cadrul Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru  “ClassFest”, care se va desfăşura între 30 aprilie – 5 mai 2018.